Get to Know Salesforce Pro Bono

Check out what happened

About this event

— AL —

A e dini se mund të keni akses në trajnimin falas të Salesforce përmes Programit Pro Bono të Salesforce? Bashkohuni me ne për të mësuar më shumë se si funksionon programi dhe si mund ta shfrytëzoni atë për organizatën/ kompaninë tuaj. Ne do të ndajmë gjithashtu disa burime shtesë shtesë dhe praktikat më të mira për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga angazhimet tuaja të ardhshme pro bono.

— ENG —

Did you know that you have access to free Salesforce expertise through Salesforce’s Pro Bono Program? Join us to learn more about how the program works and how you can leverage it to finally complete that Salesforce project that you’ve been putting off. We’ll also share a few additional pro bon resources and best practices to help you make the most out of your future pro bono engagements.

Panelists

When

Friday, Nov 1
6:00 PM - 8:00 PM (EET)

Where

Qëndra Rinore e Tiranës
Rruga e Kavajës, mes Dhomës së Tregëtisë dhe Raiffeisen Bank, Albania Tirana1001

Group Leader

  • Marilo Meta

    Marilo Meta

    Leadership Development Association Balkan

    Leader

Join your local Trailblazer Community Group, meet other developers & get best practices for building on the App Cloud

JOIN US