Don't miss the amazing "TrailheaDX 2019 Global Gathering"

Check out what happened

About this event

--- ALB ---

Bëhuni pjesë të këtij programi mbarëbotëror që sjellë më të mirën e Dreamforce dhe TrailheaDX tek Grupi i Komunitetit Trailblazer në Shqipëri, një mundësi e mrekullueshme për të mësuar, për t'u lidhur, për t'u argëtuar dhe për të dhënë Trailblazer-ave të tjerë si ju! Ne do të shkojmë thellë në atë që duhet të dini nga TrailheaDX, të ndanjmë demo tërheqëse, të gërmonjmë në të rejat inovatore të Summer '19, të shijonjm rrjetëzimin dhe të argëtohemi së bashku.

--- ENG ---

Join us for a worldwide program bringing the best of Dreamforce and TrailheaDX to the Trailblazer Community Group in Albania, an awesome opportunity to learn, connect, have fun, and give back with Trailblazers like you!  We'll go deep on what you should know from TrailheaDX, share cool demos, dig into the Summer '19 release, enjoy some networking fun and give back together.

Featured Presentation

Panelists

When

Friday, Jul 5
6:30 PM - 9:00 PM (EEST)

Where

Qёndra Rinore Tiranё
Kavaja St, Tirana Tirana1001

Group Leader

  • Marilo Meta

    Marilo Meta

    Leadership Development Association Balkan

    Leader

Join your local Trailblazer Community Group, meet other developers & get best practices for building on the App Cloud

JOIN US