Vizualizimi i të dhënave nëpërmjet platformës Tableau (Salesforce)

Salesforce Nonprofit User Group, Tirana, Albania
Thu, Oct 28, 2021, 6:00 PM (CEST)

Check out what happened

About this event

Tableau është një mjet i fuqishëm i vizualizimit të të dhënave i përdorur në Industrinë e Inteligjencës së Biznesit që e bën më të lehtë për njerëzit të shohin dhe kuptojnë të dhënat. Në 2019 u ble nga Salesforce duke e bashkuar me CRM. 

Arsyeja pse është e rëndësishme dhe me interes për të rinjt është që shumë kompani të huaja dhe në Shqipëri tashmë, kanë një departament të caktuar Business Intelligence, ose Analysis department që I paraqesin shifrat nëpërmjet vizualizimit, dhe nevoja për përditësim me mënyrat e reja të paraqitjes së vizualizimit në tregun e ri global.

Speaker

When

Thursday, Oct 28
6:00 PM - 9:00 PM (CEST)

Where

DutchHub coworking space
Rruga Brigada 8, Pallati TeknoProjekt Tirana1001

Group Leader

  • Marilo Meta

    Marilo Meta

    Leadership Development Association Balkan

    Leader

Join your local Trailblazer Community Group, meet other developers & get best practices for building on the App Cloud

JOIN US