Diskutim mbi punësimin me komunitetin Salesforce

Nov 16, 2020, 1:00 – 3:00 PM

Diskutim me të rinjt dhe studentët pë mundësitë e punësimin në ekosistemin Salesforce, me pjesëmarrjen e organizatës së shoqërisë civile LDA Balkan, Këshillin Studentor të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe të komunitetit Salesforce Trailblazer.

About this event

Diskutim me të rinjt dhe studentët pë mundësitë e punësimin në ekosistemin Salesforce, me pjesëmarrjen e organizatës së shoqërisë civile LDA Balkan, Këshillin Studentor të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe të komunitetit Salesforce Trailblazer.

---Eng---

Discussion with young people and students about employment opportunities in the Salesforce ecosystem, with the participation of the civil society organization LDA Balkan, the Student Council of the Faculty of Natural Sciences, and the Salesforce Trailblazer Community Nonprofit Group.

Panelists

 • Xhuljan Guçe

  KsFSHN

  Council Director

 • Besmira Amuli

  AWS

  Project Manager

 • Marilo Meta

  LDA Digital Solutions

  Salesforce MVP | CEO & Founder

When

When

Monday, November 16, 2020
1:00 PM – 3:00 PM UTC

Agenda

Meeting with the students, discussion
Snacks, Coffee & Networking

Group Leader

 • Marilo Meta

  LDA Digital Solutions

  Leader

Powered by

Trailblazer Community logo

Trailblazer Community

CONTACT US

Join your local Trailblazer Community Group, meet other developers & get best practices for building on the App Cloud

JOIN US