Link to your Trailblazer.me account

To help streamline our login experience, you can now access the Trailblazer Community Groups Platform with your Trailblazer.me account. Click details and how to link your accounts.

Trailblazer Community Charity Event

Salesforce Admin Group, Budapest, Hungary
Wed, Nov 20, 2019, 8:30 AM (CET)

About this event

Szeretnénk egy kezdeményezést elindítani a Trailblazerek világában. Talán sokan ismeritek a Salesforce 1-1-1 modeljét, mely arra alapszik, hogy a Salesforce munkaidejének, technológiájának és tőkéjének 1%-t jótékonyságra fordítja. Régiónkban, és hazánkban is számtalanszor hajtott végre a Salesforce ilyen jellegű kezdeményezést. Viszont, hogy a Trailblazer community tudja ezt végrehajtani, erre nem volt még tudomásunk szerint példa.

Szeretnénk ezzel is kitűnni és példát mutatni a többi ország Trailblazer community-nek, s elindítani ezt. Ennek első állomásaként Budapesten a Vakok Intézetében szeretnénk benneteket egy félnapos jótékonykodásra meginvitálni.

Idő: November 20. 8:30-12:30

Festeni fogunk, így ehhez alkalmas ruhára lesz szükség.

Kb. 10-15 főre van kalkulálva a munka, így first come first serve alapon tudjátok a helyeteket biztosítani. A regisztrálók számára küldjük a részleteket emailben néhány nappal az esemény előtt.

Köszönjük előre is segítségeteket!

Zsolt - István

When

Wednesday, Nov 20
8:30 AM - 12:30 PM (CET)

Where

Vakok Intézete
Hermina út 21 Budapest1146

Group Leader

  • Zsolt Polacsek

    Zsolt Polacsek

    Profession.hu

    Leader

Join your local Trailblazer Community Group, meet other developers & get best practices for building on the App Cloud

JOIN US