Link to your Trailblazer.me account

To help streamline our login experience, you can now access the Trailblazer Community Groups Platform with your Trailblazer.me account. Click details and how to link your accounts.

Bergen Salesforce User Group

Salesforce Admin Group, Bergen, Norway
Thu, Nov 28, 2019, 8:30 AM (CET)

About this event

Bergen Salesforce User Group er en gruppe for kunder, partnere og andre brukere av Salesforce. Initiativtaker er Dag Aksnes fra StormGeo.

Om du bare er nysgjerrig eller vurderer Salesforce som løsning er du også velkommen. Og hvis du vil sende invitasjonen videre til andre Saleforce-brukere - så går det også fint.

Vår ambisjon er å arrangere regelmessige, uformelle sosiale samlinger med mingling, foredrag og workshops for deg som vil bli enda bedre på anvendelse av kundedata i en digital verden. Det seg være til salg, markedsføring eller kundeservice.

Torsdag 28. november blir det samling, denne gangen i Knowits lokaler i Nøstegaten 58 (anbefalt parkering: Klostergarasjen).

Samlingen blir på formiddagen, ettersom vi samkjører med Knowits frokostmøte, med tema Firebase og Salesforce. Les mer om dette arrangementet her.

Oppstart for frokostmøtet er kl. 08:30, og User Group Metting kl. 10:30. Det er naturligvis opp til enhver om man ønsker å delta på begge.

Agenda:

I tillegg til diskusjon, deling og felles læring - så vil vi denne gangen få høre om:

 Hvordan BIR Bedrift har implementert Salesforce i sin verdikjede

 En rask oppdatering fra Dreamforce 2019 i San Francisco

 Eventuelt

When

Thursday, Nov 28
8:30 AM - 12:00 PM (CET)

Where

Knowit
Nøstegaten 58 Bergen5011

Group Leader

  • Dag Aksnes

    Dag Aksnes

    Leader

Join your local Trailblazer Community Group, meet other developers & get best practices for building on the App Cloud

JOIN US